23948sdkhjf

Hoffmann fortsætter væksten på top- og bundlinje

Overskuddet steg med over 35 procent hos entreprenørkoncernen, som nærmer sig en overskudsgrad på 6 procent.
Fremgangen fortsætter hos entreprenørkoncernen Hoffmann, som i 2014 præsterede en omsætning på 1.620 mio. kr. med et resultat før skat på 95,5 mio. kr. til følge.

Det giver en overskudsgrad på 5,9 procent, og netop den lønsomme drift har haft høj prioritet hos Hoffmann, som i 2010 lagde en strategi, der blandt andet sigtede på en overskudsgrad på mindst 5 procent.

Forpligter sig til udvikling
Det mål blev nået allerede i 2013-regnskabet, og adm. direktør Torben Bjørk Nielsen glæder sig derfor naturligt nok over, at fremgangen fortsætter på både top- og bundlinje.

- Dette ser jeg som et naturligt næste skridt i vores samspil med kunden, siger Torben Bjørk Nielsen og fortsætter:

- Vores involverende og værdiskabende samarbejde med kunden giver os en dybere forståelse og et tættere samarbejde om det, som er kundens forretningsmæssige mål. Vi ser det som en forpligtigelse over for vores kunder hele tiden at videreudvikle vores kompetencer og processer, for dermed at være med til at sikre den bedste business case for kunderne.

Fortsat lavt sygefravær
Torben Bjørk Nielsen peger især på to faktorer som afgørende for, at Hoffmann kan tilføre merværdi til kunderne og markedet: den ene er teknisk knowhow, hvilket blandt andet begrundes med, at tekniske installationer i et byggeri i dag udgør omkring 30 procent af byggesummen.

Den anden er det nye udviklingsinitiativ, kaldet Next Generation Hoffmann.

- Vi har etableret et selvstændigt forretningscenter, "Next Generation Hoffmann", hvor vi ønsker, at de bedste fra næste generation får mulighed for at samarbejde i projekter med den næste generation af unge medarbejdere hos vores samarbejdspartnere. Et vigtigt tiltag for at videreudvikle byggebranchen. Enheden vil blive understøttet af de bedste kompetencer fra eksisterende enheder, lyder forklaringen bag initiativet.

Hoffmann havde en ordrebeholdning på 996 mio. kr. i 2014, som i øvrigt bød på fem fraværskrævende skader og et samlet sygefravær på 1,4 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094