23948sdkhjf

Det sker: Se de kommende byggerier i Roskilde

Netværket Syd inviterer i samarbejde med Rambøll til arrangement om de mange kommende byggerier i Roskilde.
Chefkonsulent Kira Maria Svankjær fra Roskilde kommune indleder arrangementet og fortæller om de mange kommende projekter i Roskilde herunder udviklingen af Trekroner, kommunens nye idræts- og foreningsområde Kildegården, Røde Port, Den ny Retspsykiatri Sct. Hans, Musicon, Den gamle Slagteriskole og udvidelsen af Roskilde Badet.

Herefter vil den administrerende direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen fortælle om deres nuværende byggeri af 74 rækkehuse og lejligheder, Himmelev Have i Roskilde, 18 rækkehuse, Syrengården, i Holbæk og hvordan man kommer i betragtning, når FB Gruppen udbyder entrepriser for eksempel i forbindelse med deres kommende byggeri af 187 lejligheder for PKA på Teglholmen.

Hør udbudsjurist Steen Jensen give gode råd og værktøjer til, hvordan din virksomhed øger konkurrenceevnen til prækvalifikation og udarbejdelse af tilbud til offentlige bygherrer, rådgivere og entreprenører.

Speed date og netværke
Byggechef Charlotte Jakobsen Szøts, runder arrangement af med at give unik viden om Boligselskabet Sjællands nybyggerier ved Præstemarkshusene og på Toppen i Trekroner samt de kommende almennyttige renoveringer, som Landsbyggefondens har afsat midler til i Region Sjælland.

- Arrangementet giver unik viden over omdannelsen af Roskilde, hvor både store og små bygge-, anlægs- og servicevirksomheder kan blive mere synlige på de kommende byggerier, siger netværksleder Michael Foltinger.

Ind imellem talerne vil der være god mulighed for at netværke og speed date, således at lokale og regionale leverandører kan komme i dialog med hinanden og de bygherrer, ejendomsudviklere og rådgivere, som deltager på arrangementet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094