23948sdkhjf

Dansk tegnestue i fint australsk selskab

Nord Architects Copenhagen modtager Droga Architect in Residence i Sydney.
Residencyprogrammet indebærer et arbejdsophold i Australien i 3 måneder, hvor målet er at udveksle erfaringer og udvikle projekter med den australske branche indenfor arkitektur, byudvikling og byadministration.

Det er et af de meget få residencies i arkitektverdenen.

- ”Temaet for vores ophold er ”Collective Impact” - hvordan arkitekturen kan være en platform for samskabelsesprocesser og danne nye alliancer mellem offentlige, private og civile aktører. Vi vil bruge vores erfaring fra de nordiske markeder til at inspirere vores kollegaer og også selv blive inspireret af deres måde at gøre tingene på, fortæller partner Johannes Molander Pedersen.

Undervise og forelæse
I Australien skal Johannes og Morten undervise på UTS i Sydney, forelæse og deltage i paneldebatter flere steder blandt andet i Operahuset og på en stor konference for sundhedsbyggeri i Melbourne.

Samtidig skal de rådgive Urban Growth NSW, organisationen som står for udviklingen og transformationen af The Bays - Sydneys gamle industrielle havnefront som skal omdannes til en ny bydel.

- Vi er rigtig glade for at få mulighed for at rejse ud med vores viden og møde nye kollegaer og faglige miljøer. Vi vil naturligvis også undersøge hvordan mulighederne er for at åbne et nyt marked for vores firma” udtaler partner Morten Rask Gregersen.

Fakta om opholdet
- Residencyopholdet varer i perioden fra start februar til og med maj 2015.
- Programmet varetages af the Australian Institute of Architects (AIA) og Daniel Droga
- NORD Architects Copenhagen er et prisvindende arkitektfirma som arbejder med byudvikling, arkitektur og samfundsudvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094