23948sdkhjf

Abeo styrker bestyrelsen

Erfarne Peer Kisbye er indtrådt i bestyrelsen hos virksomheden, der er kendt for udvikling af nye patenterede betonteknologier.
På den netop afholdte generalforsamling i Abeo A/S er Peer Kisbye blevet valgt som nyt medlem af bestyrelsen.

Han har mere end 25 års erfaring fra ledende poster i byggebranchen og er i dag medstifter og partner i bygherrerådgivningsfirmaet V2C, som han stiftede i 2014 sammen med Lars Blaaberg. Firmaet har oplevet stor succes med sit rådgivningskoncept og er på blot et enkelt år vokset til 15 fuldtidsansatte.

Peer Kisbye har tidligere været beskæftiget i entreprenørvirksomhederne Rasmussen & Schiøtz og NCC. Hos sidstnævnte var han projektdirektør med ansvar for konstruktionsafdelingen, indkøbsafdelingen for betonelementer samt opbygningen af en ny salgs-, tilbuds- og supportafdeling. Derudover har Peer Kisbye også arbejdet som adm. direktør i Skana Entreprise.

Foruden nyvalgte Peer Kisbye udgøres Abeos bestyrelse af formand Hans Gormsen, direktør og partner i Henning Larsen Architects Louis Becker, Managing Partner i SEED Capital Ulla Brockenhuus-Schack samt opfinder og professor ved DTU Kristian Hertz.

Abeo blev stiftet i 2010 et samarbejde mellem DTU, venture kapitalfonden SEED Capital og en stiftergruppe bestående af Kristian Hertz, Mads Løntoft, Peter Hertz og Alexander Wulff. Ideen var at kommercialisere de to patenterede betonteknologier; ”Super-Lette Konstruktioner” og ”Perlekædearmering”, som Kristian Hertz har opfundet. Han modtager i øvrigt Betonprisen 2015 i næste måned for sit arbejde.

Abeo er i øjeblikket involveret i udviklingen af en ny broløsning, der skal gøre det muligt at opføre en motorvejsbro i løbet af blot to dage. Projektet er støttet med 10 mio. kr. af Højteknologifonden og udvikles i samarbejde med Grontmij, Skandinavisk Spændbeton, Perstrup og DTU.
Læs mere om: Abeo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094