23948sdkhjf

Bravida: Rekordstor ordrebeholdning og fornyet vækst

Installationsvirksomheden skyder med riffel i stedet for spredehagl. Det har resulteret i virksomhedens bedste regnskab i flere år.
Bravida Danmark A/S præsterer solid vækst på både top- og bundlinje i regnskabsåret 2014, som netop er blevet offentliggjort.

Omsætningen stiger således med godt en fjerdedel til 1469 mio. kr., mens driftsresultatet tilsvarende stiger fra 60,3 mio. kr. i 2013 til 77 mio. kr. i 2014.

- Det er lykkedes for os at vækste vores toplinje omkring 25 procent, mens bundlinjen følger med. Det er sket takket være en høj grad af risikostyring samt en meget præcis selektering af de opgaver, vi går efter. Vi er med andre ord gået til opgaven med en riffel i stedet for at skyde med spredehagl, siger Bent Andersen, adm. direktør for Bravida Danmark, til Building Supply.

Unge mennesker jagter successer
”Vores cashflow har aldrig været bedre, og ordrebeholdningen har aldrig været større.”

- Bent Andersen, adm. direktør for Bravida Danmark A/S.

Bravida har tidligere meldt ud, at virksomhedens enheder alle skal bidrage positivt til regnskabet. Og selv om Bent Andersen ikke ønsker at gå i detaljer, bekræfter han, at målet er tæt på at være indfriet.

- Vi er blevet mere uniformerede i vores tilgang til alle processer. Og langt hovedparten af enhederne lever nu op til virksomhedens rentabilitetsforventninger, lyder det fra den tilfredse direktør.

Han noterer sig endvidere, at Bravidas ordrebeholdning, som ved udgangen af regnskabsperioden viste 1200 mio, kr., aldrig har været større, ligesom virksomhedens cashflow – med direktørens egne ord – aldrig har været bedre. Æren herfor er Bent Andersen dog ikke sen til at videregive til de øvrige ansatte.

- Vi er virkelig blevet styrket på vores kompetencer de seneste år med blandt andre nye ingeniører og dygtige håndværkere. Unge mennesker er meget målrettede i dag, så de vil være et sted, der har succes. Set i det lys har vi haft lidt lettere ved at tiltrække kompetente folk, pointerer Bent Andersen.

Bravida Danmark A/S er ejet af Bravida AB og er en del af Bravida-koncernen. Virksomheden har i dag 15 afdelinger i Danmark, hvor man beskæftiger omkring 1.400 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094