23948sdkhjf

TS-gruppen udvider ejerkredsen

Seks nye installatører er trådt ind i kæden.
TS-gruppen er nu oppe på 35 lokale centre. Det er sket efter seks nye installatører er blevet medejere. Den frivillige kæde har ambitioner om at nå op på omkring 40 TS-centre spredt ud over hele landet.

- De sidste TS-centre skal etableres i de enkelte geografiske områder, hvor vi i dag ikke er repræsenteret. Det kan eksempelvis være i områder som Aalborg, Hobro, Esbjerg, Silkeborg, Sydfyn og Nordsjælland, siger Mick Clausen, der er direktør i TS-gruppen.

De indtrådte virksomheder er Brønderslev El-Teknik, Jens Byskov, Aut. El. Inst. John Pedersen, JK EL & Køl, Joost El, Lystberg El og Vietz El-installation.

Vil være landsdækkende i år
Hos kæden er det en klar målsætning at blive et mere kendt brand i el-branchen.

- Vi øger fokus på at skabe flere fælles landsdækkende kunder. Men dette kræver vi har en troværdig landsdækkende profil, og vi skal derfor have fundet nye centre i løbet af 2015, siger Mick Clausen.

TS-gruppen samarbejder blandt andet om forretnings- og konceptudvikling, som eksempelvis TS-energixpert-konceptet med egen fælles energikonsulent, markedsføring, indkøb og fælles nationale kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11