23948sdkhjf

Bygningstyrelsen får ny direktør

Gyrithe Saltorp kommer fra en direktørstilling i Københavns Ejendomme.
Den 1. april 2015 tiltræder Gyrithe Saltorp som ny direktør for Bygningsstyrelsen under Klima-, Energi- og Bygningsministeriet. 46-årige Gyrithe Saltorp er uddannet cand.jur. og har siden 2009 været direktør i Københavns Ejendomme.

Gyrithe Saltorp har tidligere været CEO i PG Property Management A/S og Erhvervsdirektør i DEAS, og hun har desuden et indgående kendskab til Bygningsstyrelsens opgaveportefølje, idet hun startede sin karriere i den daværende Slots- og Ejendomsstyrelse, hvis opgaver delvist blev overført til Bygningsstyrelsen.

- Bygningsstyrelsen byder på nogle meget udfordrende opgaver i spændingsfeltet mellem ejendomsbranchen, byggeri og den politisk-administrative scene, som jeg glæder mig til at kaste mig over. Det er meget meningsfyldt at være med til at skabe og udvikle de fysiske rammer til centrale samfundsfunktioner. Jeg ser frem til at arbejde med energioptimering af statens bygninger og lejemål og udvide samarbejdet med de mange parter, der arbejder seriøst med at videreudvikle dette område, siger Gyrithe Saltorp.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094