23948sdkhjf

NCC flytter i DGNB-byggeri

Mellem 3-400 medarbejdere vil have deres daglige gang i huset i Gladsaxe.
NCC er flyttet i nye omgivelser i Gladsaxe Company House - et kontorhus, der, som det første i Danmark, forventes at opnå topkarakteren ’Guld’ efter den internationale miljøcertificeringsnorm DGNB. Målet er sundhed og trivsel.

Bæredygtige kontorbyggerier i version 2.0 handler ikke kun om bedre miljø. Lige så vigtigt er de sociale aspekter; at byggeriet er så rart at være i, at arbejdsglæden højnes og sygefraværet sænkes

- Vi har skabt et hus, der sætter nye standarder for bæredygtigt kontorbyggeri, hvilket er helt i tråd med vores vision om at forny branchen og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Derudover glæder vi os over selv at kunne høste de mange fordele, der er ved at bo i et sundt og bæredygtigt hus, siger Klaus Kaae, administrerende direktør for NCC Construction Danmark.

I DGNB certificeringen, der tildeles af non-profit organisationen Green Building Council Denmark, er teknologi, proces og placering føjet til de tre klassiske bæredygtigheds-aspekter: miljø, økonomi og det sociale.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11