23948sdkhjf

Billigere byggegrunde i Thisted

For at styrke erhvervsliv og bosætning i Thisted Kommune bliver priserne på kommunens erhvervs- og boliggrunde sat markant ned.
Tirsdag den 24. februar 2015 besluttede Thisted Kommunalbestyrelse at sætte priserne på erhvervs- og boliggrundene i Thisted Kommune ned med mere end 50 procent af tidligere udbudt pris. Det kommer efter en vurdering af en professionel ejendomsmægler. Det skriver Thisted Kommune i en pressemeddelelse.

- Prisreguleringen er et vigtigt redskab i vores arbejde med at skabe bedre vilkår for erhvervslivet og bosætningen. Vi håber, at indsatsen kan være med til at skabe rammerne for ny udvikling i virksomhederne, udtaler Kaj Kirk, formand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget.

Prisændringerne sker på baggrund af, at Thisted Kommune i slutningen af 2014 lavede en analyse af priser og liggetider på alle kommunens grunde.

Vækst og arbejdspladser
En lavere pris på boliggrunde kan være med til at gøre byggegrunde i landsbyområderne mere attraktive og omsættelige, og det kan være med til at skabe øget bosætning.

- Bosætningen i Thisted Kommune vil nyde godt af prisreguleringerne. Grundene bliver billigere, og udgiften til at bygge eget hus vil også blive mindre. Med de nye grundpriser håber vi at se flere nye byggerier i fremtiden, og at det også vil være med til at sætte gang i byggebranchen, så vi kan skabe vækst og arbejdspladser i Thisted Kommune, fortæller Ivar Sande, direktør for Teknik og Erhverv.

Den markante prisregulering vil samtidig være med til at styrke kommunens konkurrenceevne overfor nabokommunerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093