23948sdkhjf

Omprojektering sikrer kraftværks-ordre til elementproducent

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik skal levere betonelementerne til det nye biofyrede kraftvarmeværk i Lisbjerg.
Tidspres har gjort, at betonentreprisen er ændret fra insitu-beton til betonelementer i byggeriet af kraftvarmeværket i Lisbjerg. Ændringen giver en stor ordre til Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik, og leverancen er på 5000 kvadratmeter vægge.

- Det er en af de bedre sager for os både i omsætning og indtjening. Vi er også glade for ordren, fordi det er en ordre med masser af ensartede elementer med massiv beton, og det er den type elementer, som vi helst vil lave, fortæller projektsælger Henrik Henriksen.

Der skal i alt opføres to sammenhængende bygninger, hvoraf kedelhuset indeholder tre trappetårne i 43 meters højde. Thisted Cementvarefabrik står også for koordineringen af leverancerne af bjælker, tagplader og huldæk.

Godt samarbejde med rådgivende ingeniørert
Hele projekteringen og leverancen foregår i tæt samarbejde med Arkil-Cj Anlæg i/s. Det er Hamiconsult i Herning, som forestår den total beregning af elementerne.

- Vi har været aktivt deltagende i omprojekteringen, og vi er vant til at arbejde sammen med Hamiconsult, fortæller projektsælgeren og tilføjer:

- Projektet giver en dejlig aktivitet henover foråret, og det giver ro på.

Cementvarefabrikken ansatte 25 nye medarbejdere på virksomhedens fabrikker i foråret 2014 - primært i Thisted. Aktiviteten har siden været på samme høje niveau, og det har gjort, at virksomheden har kunnet fastholde de mange nye ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.473