23948sdkhjf

HHM vinder stort sundhedscenter-byggeri

Entreprenørvirksomheden skal bygge for Hillerød Kommune.
HHM vandt opgaven efter kriteriet om laveste pris og ser nu frem til at komme i gang med det spændende projekt, der er blandt de større i kommunen inden for de sidste par år.

Til april i år går HHM i jorden på grunden mellem Hillerød Svømmehal og FrederiksborgCentret for at begynde opførelsen af det nye Hillerød Sundhedscenter for Hillerød Kommune. HHM skal opføre en 3.900 kvadratmeter stor bygning på tre etager og en mindre ombygning på knap 400 kvadratmeter på 1. etage i det tilstødende FrederiksborgCentret, der får en overdækket forbindelsesbro til sundhedscentret.

Entreprisesummen er 54,5 mio. kr., og sundhedscentret skal stå klar til sommeren 2016.

- Vi er meget glade for, at det er os, der skal løfte opgaven med at opføre det nye sundheds-center i Hillerød. Det er et projekt, som vi har fulgt længe, og derfor har vi naturligvis været meget spændte på afgørelsen. Hillerød er vores hjemby, og nu skal vi være med på et af de største projekter, der har været gennem de sidste par år, siger Svend Pedersen, der er administrerende direktør i HHM A/S.

Hillerød Sundhedscenter er en hovedentreprise, og bygherren er Hillerød Kommune. HHM skal indgå i et spændende samspil med NORD Architects Copenhagen, Rambøll A/S, Masu Planning ApS samt Cubic Group.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109