23948sdkhjf

Teknikentreprenør ændrer fokus

Kemp & Lauritzen har søsat ny strategi, der over de næste tre år skal ændre organisationen.
En forventning hos kunderne om i fremtiden i højere grad at være meget løsningsorienterede frem for decideret faglige, har sat noget af en revolution i gang hos landets største teknikentreprenør, Kemp & Lauritzen A/S.

På direktionsgangen i hovedsædet i Albertslund uden for København har administrerende direktør Allan Jørgensen netop igangsat et større strategiskifte, der indebærer, at de kendte datterselskaber Glenco og L&H-Rørbyg helt forsvinder og fusioneres ind i Kemp & Lauritzen A/S som det fortsættende selskab, hvor alle ydelser inden for el, vvs og ventilation fremover er samlet. Det skriver dagbladet Licitationen.

- Skal vi videre, så oplever vi, at der er en forventning i markedet om, at vi går fra at være faglige til at være kunde- og markedsorienterede, siger direktøren til dagbladet Licitationen.

Så nu koordinerer vi og så at sige drejer opgaverne og bliver kunde- og markedsorienterede. For vi oplever jo, at kunderne ikke køber fagligheden mere, men vil have hele løsninger. Derfor skal vi også kunne tilbyde dem det, siger Allan Jørgensen om baggrunden for strategiskiftet.

Rådgivende rolle
Det betyder samtidig, at de 2.000 medarbejdere i Kemp & Lauritzen i højere grad skal være rådgiver for kunderne frem for kun at yde en el- eller vvs-opgave. Dermed skal den enkelte medarbejder repræsentere hele det faglige spektrum i koncernen.

Har I da ikke altid været rådgivende?

- Jo, vi har haft fokus før, men det har været mere tilfældigt, hvem og hvilke medarbejdere, der har kunnet rådgive kunderne, siger direktøren til dagbladet Licitationen.

Nu skal vi være meget mere proaktive i forhold til at løse opgaven for kunden. Det tror vi, at markedet vil kvittere for. Og vi håber da inderst inde også, at vore konkurrenter vil tænke det samme, for det vil højne branchen, siger Allan Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094