23948sdkhjf

NCC vinder anden etape i Espergærde

Boligselskabet Nordkysten og NCC fortsætter samarbejdet i Tibberupparken, hvor 264 lejligheder renoveres for 203 millioner kroner.
Da NCC og Boligselskabet Nordkysten tilbage i november måned underskrev aftalen om første etape til 38 mio. kr., var det med intentionen om at fortsætte samarbejdet, hvis renoveringen af de første boliger forløb tilfredsstillende.

De to parter har nu indgået en ny aftale, og for NCC er der således tale om en energirenovering til samlet 241 mio. kr.

Første spadestik blev taget den 20. november 2014, og renoveringen er dermed allerede godt i gang. Når projektet er afsluttet i starten af 2017, vil de ni boligblokke med 264 lejemål have fået elevatorer, nye tage, vinduer, facader samt udvidede altaner. Hertil kommer en ekstra etage med tagboliger på to af blokken samt adgang til små private haver for alle stuelejligheder. Endelig vil udearealerne blive opgraderet med nye stier og ny belysning.

- En renovering som denne vil i sidste ende gøre lejlighederne i Tibberupparken mere moderne og sunde med et lavere energiforbrug. Beboerne vil få et bedre indeklima og mere indbydende lejligheder, siger Niels Engberg, projektdirektør i NCC Construction.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141