23948sdkhjf

Lund Tømrer & Snedker satser på tagdækning

Tagfirma Jesper Fog er overtaget af virksomheden.
Jesper Fog startede Tagfirma Jesper Fog i 1985 og har siden drevet firmaet som et enkeltmandsfirma. I 2003 kom Jesper alvorligt til skade med sit ben, og i 2014 brød skaden op igen.

I stedet for at kaste håndklædet i ringen og lukke virksomheden valgte Jesper Fog at satse på at udvikle firmaet i stedet. Jesper Fog tog kontakt til Jesper Lund, indehaver af Lund Tømrer & Snedker, der igennem de sidste 10 år havde været en god samarbejdspartner.

- Vi har altid haft et godt samarbejde og en fælles forståelse, siger Jesper Fog, der derfor fandt det nærliggende at foreslå Jesper Lund, at Lund Tømrer & Snedker skulle overtage firmaet.

Tagdækning bliver selvstændig afdeling
Med overdragelsen satser Jesper Fog og Jesper Lund på at udvikle tagdækningsafdelingen i løbet af de næste par år. Her er Jesper Fog afdelingsleder.

- Jeg ser et stort potentiale for udvikling af tagdækningsdelen, fortæller Jesper Fog, der forventer, at afdelingen i løbet af i år kan blive udvidet til at have to-tre tagdækkere ansat.

Jesper Lund glæder sig over, at Lund Tømrer & Snedker med overtagelsen bliver i stand til at tage andre typer byggeopgaver ind.

- Vi satser meget på især industri-og staldbyggerier, men også øvrige tømreropgaver fra små reparationer til store renoveringer og nybyggeri, og her ser jeg det som en klar fordel at have en tagdækningsafdeling i firmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109