23948sdkhjf

Silo-renovering: "Hyldeknægte" holder arbejdsplatformen

Arbejdsplatformen er boltet fast på siden af silo.
En 40 meter høj silobygning på Odense Havn har fået påspændt en arbejdsplatform på siden, så håndværkere kan betonrenovere.

Populært sagt er der monteret hyldeknægte i overstørrelse til at bære arbejdsplatformen på siden af FAFs gamle foderstofsilo på Odense Havn. En lav bygning ved jorden forhindrer traditionel opstilling af arbejdsplatforme, og derfor har Pitzner leveret den specielle montage til Hansson & Knudsen, som udfører betonrenovering af facaden på kornsiloen.

- Vi kunne ikke opstille traditionelle arbejdsplatforme på grund af den lave bygning, og vi var ikke sikre på, at den lave bygnings tag kunne bære arbejdsplatformen. Vi arbejder meget sammen med Pitzner, og heldigvis havde de tidligere brugt løsningen med konsoller eller hyldeknægte til at bære arbejdsplatforme, fortæller projektchef Kim Villesen, Hansson & Knudsen.

Renoveringen består af at rense muren af, betonrenovere og overfladebehandle på kornsiloen. Derefter skal en kunstner dekorere den med street art.

Hansson & Knudsen anvender også arbejdsplatforme på nogle af de rigtigt store byggeopgaver i Odense i øjeblikket op til 11 og 15 etager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094