23948sdkhjf

Arkitekterne arbejder på højtryk i Brøndby Strand

I denne uge mødes arkitekterne for første gang med kommunen.
I sommers vandt arkitekterne fra Domus konkurrencen om at forskønne og renovere Brøndby Strand Parkerne. Deres projekt 'Grønby Strand', der fuldstændigt vil ændre området, slog benene væk under de fleste. Det skriver DAB på på sin hjemmeside.

- Vi er nu i fuld gang. Vi arbejder i øjeblikket på at lave en designmanual – og den skal være færdig i løbet af de næste seks måneder. Manualen skal bruges når arbejdet med renoveringen udbydes. Designmanualen fortæller, hvilke rammer og retningslinjer arbejdet skal udføres under, siger Claus Smed Søndergård, projektleder hos Domus.

Renovering til mere end tre milliarder kroner
PCB findes i mange af byggematerialerne i Brøndby Strand Parkerne. Derfor fremskyndes arbejdet med designmanualen specifikt for højhusene, hvor PCB er konstateret, så dette arbejde kan komme videre hurtigst muligt.

- Derudover skal vi arbejde videre med de input, som beboerne er kommet med og have en dialog med dem, siger Claus Smed Søndergård.

Ifølge planen begynder renoveringen i 2017 – og den omfatter i alt 12 højhuse, 66 fire-etagers blokke, otte rækkehusblokke og fire centerbygninger. I alt bliver cirka 8.000 beboere involveret i renoveringen, der har et budget på mere end tre milliarder kroner. Beboere fra omkring 300 boliger skal genhuses i op til halvandet år.

Brøndby almennyttige Boligselskabs afdeling, Rheum Park, som administreres af DAB, bliver en del af den store renovering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094