23948sdkhjf

Murermestrerne Thomas Hans vinder skolebyggeri

Virksomheden skal bygge en 825 kvadratmeter skolebygning i Haderslev.
Den lokale entreprenør Murermestrene Thomas Hans skal bygge en nybygning ved Skole ved Stadion i Haderslev. Projektet er på 10,65 millioner kroner, og projektet blev vundet foran fire teams.

- Skolebyggeriet er et af de projekter, som vi gerne skal have ind hvert år. Det er et lokalt projekt, og det sætter vi en stor ære i at vinde. Det er det fjerde projekt indenfor skole- og institutionsbyggeri, som vi vinder hos Haderslev Kommune, siger Søren Schleidt, der er administrerende direktør hos Murermestrene Thomas Hans.

Murerfirmaet er totalentreprenør, mens Pluskontoret Arkitekter og Moe Rådgivende Ingeniører er underrådgivere.

God ordreindgang
Projekteringen er så småt gået i gang, og selve byggeriet starter i slutningen af Maj. Projektet skal stå færdigt ved årsskiftet. Det er en skole til børn med specielle behov, som Haderslev Kommune opfører, og bygningen skal rumme fem klasseværelser.

- Vi har haft en god ordretilgang, og det har betydet, at vi har kunnet fastholde vores medarbejdere hen over vintermånederne, siger Søren Schleidt.

Når byggeriet for alvor starter op vil der gå 15-20 ansatte på byggepladsen i Haderslev. Murermestrene Thomas Hans har i alt cirka 60 medarbejdere, som beskæftiger sig med murer-, beton-, kloak-, belægning og gartnerprojekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078