23948sdkhjf

Design-nyheden er det rene vand

Eico introducerer en ny serie italienske armaturer, som skaber et rindende vandløb og et lille vandfald i badeværelset
Det er en lise for sjælen at betragte et rindende vandløb. Og et lille vandfald for den sags skyld. Hvorfor så ”pakke” det hele ind i et vandrør, når det kan udsmykke badeværelset?

Sådan lyder filosofien bag en ny serie italienske armaturer, som Eico A/S nu introducerer på det danske marked. Serien hedder Rettangolo Cascata og adskiller sig fra alle andre armaturer ved, at vandet ikke ledes gennem et rør, men i stedet strømmer ud gennem en åben kanal for til slut at ende som et lille vandfald.

Rettangolo Cascata gør på denne elegante måde det rene, rindende vand til et flot og nyskabende designelement i badeværelset. Og selv når der er lukket for vandet, er armaturet smukt at se på. Det er nemlig udført i et helt enkelt og stilrent design, og den forkromede overflade matcher perfekt til ethvert moderne badeværelse.

Rettangolo Cascata-serien består af en lav model til nedfældede vaske, en høj model til fritstående vaske samt en model til indbygning i væggen. De er alle ét-grebs-armaturer, og de vejledende udsalgspriser ligger mellem 4.400 kroner og 6.420 kroner.

Firmaet Eico A/S ligger i Brønderslev og har gennem 25 år været en af de førende leverandører til køkkenbranchen. Sortimentet omfatter køkkenvaske, emhætter, armaturer, affaldssystemer, belysning og hårde hvidevarer, og produkterne kan købes i køkkenbutikker landet over.


Kilde: EICO A/S

Læs mere om: Eico
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079