Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Icopal fastslår førerposition på verdensmarkedet

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Icopal-koncernen har opkøbt den 350-mand store tyske tagproducent Vedag. Med købet forøger Icopal-koncernen sin årlige omsætning med over kr. 1 mia.

Den over 130 år-gamle tagpapproducent Icopal viser fortsat topform som ledende på verdensmarkedet. Det viser virksomheden ved igen at have foretaget et opkøb. Denne gang blev det den tyske tagproducent Vedag, som blev nyt medlem af Icopal-familien.

Icopal, som blev grundlagt i 1876, er en dansk koncern med en omsætning på over kr. 6,5 milliarder og nu mere end 4.300 medarbejdere. Icopal har 28 produktionssteder og mere end 70 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Stærke varemærker med fokus på værdier
Med hovedkontor I Frankfurt, Tyskland, og med produktionsenheder flere steder i Tyskland og i Tjekkiet, beskæftiger Vedag i dag 350 medarbejdere. Foruden tagpap producerer Vedag også fugtspærrer og membraner til bygning af veje.

Både Icopal og Vedag fortsætter efter opkøbet som hidtil med at servicere deres kundegrupper uafhængigt af hinanden. Begge virksomheder fremstår som meget stærke varemærker på hver deres markeder med særligt fokus på pålidelighed, teknisk innovation og service.

Mange nye muligheder
Én af grundene til opkøbet er, at både Icopal og Vedag ser mange fordele og muligheder i at arbejde sammen om en fortsat ekspansion i de hurtigt voksende markeder i henholdsvis Central- og Østeuropa samt Kina. Et endnu vigtigtigere grundlag for opkøbet er at både Icopal og Vedag nu får mulighed for endnu bedre at kunne servicere deres kunder med produkter af allerhøjeste kvalitet, lyder det fra Martin Ellis, koncerndirektør fra Icopal.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.233 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:
Har din virksomhed lærlinge?
Kommentarer (0) | Se tidligere


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område

Orkestergraven er støbt i Odenses nye musikhus

22. september 2014 13:00

Det er nu tre måneder siden, at den første gravemaskine brød asfalten på grunden ved siden af koncerthuset. Her er byggeriet af Odeon, Odenses kommende hus til musik, teater og konferencer, i fuld gang, og alt går efter tidsplanen.

Arkitema vinder nyt opgave for jægerforbund

22. september 2014 14:30

Et nyt formidlingscenter på Kalø skal styrke interessen for natur og jagt. Centret bliver en del af det større projekt Jagtens Hus, som samler aktiviteter under Danmarks Jægerforbund.

Skolerenovering stiger til over det dobbelte

19. september 2014 14:30

Det vil koster 22 millioner kroner at få Tommerup Skole i ordentlig stand, lyder ny vurdering. Sidste år var tallet 10 millioner kroner.

Bæredygtigt strandkulturhus rejser sig på Amager Strandpark

19. september 2014 13:45

Råhuset er færdigt med søjler og spær i svære limtræsbjælker på det nye strandkulturhus i Amager Strandpark, som Adserballe & Knudsen udfører i hovedentreprise.

Lufthavnshotel står klar i Aalborg

22. september 2014 07:00

Hotelfamilien Bühlmann inviterer den 1. oktober til åbning af det nye Aalborg Airport Hotel, som er opført af entreprenørvirksomheden A. Enggaard og tegnet af arkitektfirmaet Bjørk & Maigård.

Nye boliger på vej til Bækketoften

19. september 2014 14:30

Horsens-tegnestuen Skala Arkitekter er efter spændende brugerinddragelse nu gået i gang med at tegne de 22 nye boliger til beboerne på døgntilbuddet Bækketoften i Hedensted.

Nyt boligtårn til unge på vej i Aalborg

22. september 2014 08:26

Politisk opbakning til byggeri i 10 etager på hjørnegrund i det centrale Aalborg.

Aarhus opretter milliard-fond til infrastrukturen

22. september 2014 09:28

Med næste års budget oprettet Aarhus Byråd en ”Mobilitets- og vejfond”, som på længere sigt vil sikre over en milliard kroner til investeringer i kommunens meget kritiserede infrastruktur.

Vind og skæv på den rigtige måde

22. september 2014 10:14

750 kvadratmeter skaterbane i Hørsholm giver blod på tanden hos anlægsgartnerfirmaet OKNygaards skate-ekspert.

Navn på vinder af Multiarena Aabenraa

19. september 2014 10:00

Vinderen af projektkonkurrencen om Multiarena Aabenraa afsløres samme dag, som Aabenraa Kommune fejrer Arkitekturens Dag, den 7. oktober.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

E­nergiauk­tion.dk fremmer konkurrencen på elmarkedet - til gavn for virksomhederne

22. september 2014 10:40
Energiauktion.dk

Mindre og mellemstore virksomheder og landbrug kan nu skyde genvej til en lav elpris. Flere el leverandører byder på E­nergiauk­tion.dk og det fremmer k ...

Ruder til entreprenør maskiner.

22. september 2014 10:03
TNS-IMEX A/S

TNS-IMEX A/S kan nu tilbyde ruder til alle maskintyper og fabrikater til atraktive priser.

T-shirts med firmalogo fra KUN 25kr.

22. september 2014 10:26
iMall A/S

iMall.dk leverer en bred vifte af fir­mabek­lædning. Prøv os på din næste opgave - vi har produkter fra hele verden og kan levere en T-shirt med firmalogo fra 25kr./stk. inkl. tryk ved bare 100 stk.

22. september 2014
19. september 2014