Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Icopal fastslår førerposition på verdensmarkedet

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Icopal-koncernen har opkøbt den 350-mand store tyske tagproducent Vedag. Med købet forøger Icopal-koncernen sin årlige omsætning med over kr. 1 mia.

Den over 130 år-gamle tagpapproducent Icopal viser fortsat topform som ledende på verdensmarkedet. Det viser virksomheden ved igen at have foretaget et opkøb. Denne gang blev det den tyske tagproducent Vedag, som blev nyt medlem af Icopal-familien.

Icopal, som blev grundlagt i 1876, er en dansk koncern med en omsætning på over kr. 6,5 milliarder og nu mere end 4.300 medarbejdere. Icopal har 28 produktionssteder og mere end 70 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Stærke varemærker med fokus på værdier
Med hovedkontor I Frankfurt, Tyskland, og med produktionsenheder flere steder i Tyskland og i Tjekkiet, beskæftiger Vedag i dag 350 medarbejdere. Foruden tagpap producerer Vedag også fugtspærrer og membraner til bygning af veje.

Både Icopal og Vedag fortsætter efter opkøbet som hidtil med at servicere deres kundegrupper uafhængigt af hinanden. Begge virksomheder fremstår som meget stærke varemærker på hver deres markeder med særligt fokus på pålidelighed, teknisk innovation og service.

Mange nye muligheder
Én af grundene til opkøbet er, at både Icopal og Vedag ser mange fordele og muligheder i at arbejde sammen om en fortsat ekspansion i de hurtigt voksende markeder i henholdsvis Central- og Østeuropa samt Kina. Et endnu vigtigtigere grundlag for opkøbet er at både Icopal og Vedag nu får mulighed for endnu bedre at kunne servicere deres kunder med produkter af allerhøjeste kvalitet, lyder det fra Martin Ellis, koncerndirektør fra Icopal.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.238 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område

Aalborg-entreprenør klar til nye Sønderborg-projekter

21. oktober 2014 13:45

Efter salget af sin del af Borgen-projektet i Sønderborg melder det nordjyske entreprenørfirma A. Enggaard sig klar til at investere flere millioner i byen.

Færdigt arbejde på Aarhus-bro

21. oktober 2014 10:45

Aarhus Letbane har afsluttet byggeriet af en ny bro over Aarhus Å. Rejsende med Aarhus Nærbane kan derfor igen køre igennem Aarhus uden at skifte tog.

”En lille smutter” bremser Aalborgs største anlægsprojekt

21. oktober 2014 10:23

Arbejdet på Egnsplanvej i den sydlige del af Aalborg, som til en pris på 285 millioner kroner er kommunens største anlægsprojekt til dato, står stille på grund af en fejl i det kommunale system.

Nyt reperationsarbejde på Odense-bro

21. oktober 2014 09:55

Overbygningen på Rismarksbroen i det vestlige Odense skal udskiftes. Licitationen på opgaven er sendt i udbud.

Oplevelsescenter til 200 millioner i Næstved

21. oktober 2014 09:40

Efter et års forberedelse er idemændene bag et oplevelsescenter for kroppen, Corpusius, klar til at søge fonde til finansiering af det 5.500 kvadratmeter store projekt.

Ny arkitekt i Brønderslev

21. oktober 2014 08:35

Mads Borup har oprettet sin egen arkitektvirksomhed i Brønderslev.

Avis: Byggeri for 250 millioner i Skjern og Tarm

20. oktober 2014 15:00

Der er nu gang i offentlige og private byggeprojekter til et trecifret millionbeløb i de to vestjyske byer.

Problemramt institutionsbygning ses efter i sømmene

20. oktober 2014 15:00

Teknologisk Institut skal for Aarhus Kommune og totalentreprenøren Raunstrup gennemgå institutionsbygningen Løgtengården, som har store problemer med el- og varmeforbrug.

Nedrivningsfirma klar til at fjerne øjebæ i Odense

20. oktober 2014 13:45

I november indleder NJ Gruppen nedrivningen af Cinemaxx-bygningen ved Vesterport i Odense, som har stået tom i adskillige år.

Ja til nyt byggemarked i Juelsminde

20. oktober 2014 14:00

Jem & Fix har fået grønt lys af udvalget for teknik i Hedensted Kommune til at gå videre med planerne for en ny butik i Juelsminde.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Nyt om indeklima i virkeligheden

21. oktober 2014 10:52
GK Danmark A/S

En frisk udgave af magasinet Indeklima er nu tilgængelig på nettet. Her kan du blandt andet læse om GK's projekter på Hamar Stadion, ventilation i min ...

Salgs- og markedschef i ALECTIA Peter Ejsing fylder 60 år

21. oktober 2014 10:43
Alectia A/S

Salgs- og markedschef i ALECTIA i Aarhus Peter Ejsing kan i år fejre sin 60 års fødselsdag. Dette markeres med reception for kunder og sa­marbejds­partne­re.

All-round LED downlight

21. oktober 2014 10:44
LEDSECTION ApS

Reca LED downlight kan anvendes i mange forskellige rum og kommer komplet, så den forbindes direkte til 230V. Læs mere...

21. oktober 2014
20. oktober 2014