Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Icopal fastslår førerposition på verdensmarkedet

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Icopal-koncernen har opkøbt den 350-mand store tyske tagproducent Vedag. Med købet forøger Icopal-koncernen sin årlige omsætning med over kr. 1 mia.

Den over 130 år-gamle tagpapproducent Icopal viser fortsat topform som ledende på verdensmarkedet. Det viser virksomheden ved igen at have foretaget et opkøb. Denne gang blev det den tyske tagproducent Vedag, som blev nyt medlem af Icopal-familien.

Icopal, som blev grundlagt i 1876, er en dansk koncern med en omsætning på over kr. 6,5 milliarder og nu mere end 4.300 medarbejdere. Icopal har 28 produktionssteder og mere end 70 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Stærke varemærker med fokus på værdier
Med hovedkontor I Frankfurt, Tyskland, og med produktionsenheder flere steder i Tyskland og i Tjekkiet, beskæftiger Vedag i dag 350 medarbejdere. Foruden tagpap producerer Vedag også fugtspærrer og membraner til bygning af veje.

Både Icopal og Vedag fortsætter efter opkøbet som hidtil med at servicere deres kundegrupper uafhængigt af hinanden. Begge virksomheder fremstår som meget stærke varemærker på hver deres markeder med særligt fokus på pålidelighed, teknisk innovation og service.

Mange nye muligheder
Én af grundene til opkøbet er, at både Icopal og Vedag ser mange fordele og muligheder i at arbejde sammen om en fortsat ekspansion i de hurtigt voksende markeder i henholdsvis Central- og Østeuropa samt Kina. Et endnu vigtigtigere grundlag for opkøbet er at både Icopal og Vedag nu får mulighed for endnu bedre at kunne servicere deres kunder med produkter af allerhøjeste kvalitet, lyder det fra Martin Ellis, koncerndirektør fra Icopal.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.305 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område

Fyrtårns-projekt vælger de første entreprenører

30. oktober 2014 15:00

Byggeriet af Billund BioRefinery, kaldet fremtidens renseanlæg, har sat navn på de to første entrepriser. De går til firmaerne Erik Møberg og Junge Byg.

Esbjerg-firma på opkøb

30. oktober 2014 15:00

TK Montage Vest i Esbjerg køber tømrer- og snedkerfirmaet Tage Johansen og udvider dermed tømrerafdelingen.

Centerbyggeri i Hillerød et stort skridt nærmere

30. oktober 2014 10:25

Projektudvikleren M. Goldschmidt kan nu arbejde videre med planerne for Hillerød Storcenter. Byrådet i Hillerød godkendte onsdag aften at sende plangrundlaget i høring.

Skimmelsvamp bremser domicilbyggeri

30. oktober 2014 08:25

Dele af arbejdet på Alfa Lavals nye domicil i Aalborg er indstillet, mens fugt- og svampebefængte gipsplader bliver fjernet.

Aarhus Letbane udpeger leverandør af affjedring

29. oktober 2014 14:32

A/S Christian Berner skal levere et masse-affjedringssystem, som skal dæmpe vibrationerne fra Aarhus’ nye letbane.

”Byg et hospital” byder indenfor ved Regionshospitalet Viborg

29. oktober 2014 14:30

Byggeriet af fremtidens akuthospital er i fokus, når skoleklasser i efteråret besøger Regionshospitalet Viborg. Her skal projekt ”Byg et hospital” give de unge et indblik i byggebranchens muligheder.

Tommelfingeren i vejret for Tivolis byggeplaner

29. oktober 2014 14:15

Den københavnske forlystelsesparks planer om 6.600 m² nybyggeri er blevet mødt med velvilje hos teknik- og miljøudvalget i Københavns kommune. Der arbejdes nu med en lokalplan for projektet.

Foregangsprojekt på Gram Skole

29. oktober 2014 14:00

Landets første ombygning af en gammel gymnastiksal til et motoriklandskab bliver gennemført på Gram Skole i Haderslev Kommune

Wood Step åbner udstilling på Fyn

29. oktober 2014 13:08

Udstillingen er blevet til i samarbejde med Kipa Vinduer i Vissenbjerg.

Sjællandske fyringer hos Hededanmark

29. oktober 2014 09:35

15 af de medarbejdere, som Hededanmark overtog fra Odsherred Kommunes Park- og Vejafdeling den 1. oktober, mister nu jobbet.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Energiforbruget daler i ROCKWOOL koncernen

30. oktober 2014 14:29
Rockwool A/S

Energiforbruget falder med over 85 procent i ROCKWOOL koncernens hovedsæde, der har gennemgået en omfattende renovering. Det er langt under det oprind ...

ABC Pavilloner A/S leverer Danmarks første mobile brandstation.

30. oktober 2014 13:26
ABC Pavilloner A/S

320 m² flytbar brandstation opført i Præstø. Det har været vigtigt for bygherre, hurtigt at kunne rive teltpælene op og det er endt ud i en meget speciel brandstation.

Tyske f-tronic GmbH, som i knapt 25 år har udviklet og produceret kon­kurren­cedyg­tige løsninger til f

30. oktober 2014 13:54
Business Partner Nordic

Tyske f-tronic GmbH, som i knapt 25 år har udviklet og produceret kon­kurren­cedyg­tige løsninger til flere europæiske markeder er nu også at finde i Danmark.

30. oktober 2014
29. oktober 2014