23948sdkhjf

Medie: Byggmax på vej ind i Danmark

Den svenske byggemarkedsgigant har rettet fokus mod det danske marked – reaktionerne i branchen er blandede.
Byggmax med 72 butikker i Sverige og en omsætning på 3,6 milliarder svenske kroner er langt fremme i planerne om at etablere sig på det danske marked. Det skriver dagbladet Børsen.

Koncernen er i forvejen etableret i både Norge og Finland, men endnu ikke i Danmark. Det kan der blive ændret på inden for den nærmeste fremtid, for ifølge Børsen har Byggmax hyret rådgivere til at finde egnede placeringer i Danmark.

Administrerende direktør Magnus Agervald afviser ikke rygterne, men understreger samtidig, at der ikke er truffet nogen beslutning om at gå til nye markeder.

Blandede reaktioner i branchen
Den danske byggevarehandel har længe været præget af overkapacitet, og hverken Saint Gobain Distribution Denmark, der ejer Optimera-kæden, eller den familieejede Bygma-koncern ser positivt på udsigterne til at få endnu en stor spiller ind på markedet.

Anderledes lyder meldingerne fra Jem & Fix, hvor man ikke ser Byggmax som en trussel, og fra DT Group:

- Jeg tror, det er sundt, at flere i branchen begynder at specialisere sig og gøre nogle fravalg. Vi har været alt for ens. Kommer der konkurrence fra udlandet, byder jeg den velkommen, siger adm. direktør for DT Group i Norden, Ole Mikael Jensen, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094