23948sdkhjf

Kanalsystemet klikkes sammen

Nu er det ikke længere kun i IT-verdenen, at det hele kan klares med et klik. Lindab lancerer et nyt kanalsystem, der sparer masser af montagetid og giver tætte samlinger.
Nu er det ikke længere kun i IT-verdenen, at det hele kan klares med et klik.

Det kan det også i VVS-branchen. Lindab Ventilation A/S med hovedsæde i Haderslev lancerer nemlig et nyt og innovativt kanalsystem, der kan installeres let og hurtigt med et enkelt klik. De enkelte komponenter skal blot klikkes sammen på samme måde som en sikkerhedssele, og der skal overhovedet ikke bruges værktøjer - kun de bare hænder.

Det nye patentanmeldte system hedder Lindab Safe Click og gør det langt hurtigere og lettere at samle et ventilationssystem - især når pladsen er trang, og det er svært at håndtere værktøjet. For montøren betyder det også bedre ergonomi og dermed et forbedret arbejdsmiljø.

Lindab Safe Click giver samtidig mærkbare fordele og forbedringer i den efterfølgende driftsfase. Samlingerne i kanalsystemet bliver alt andet lige tættere, fordi der ikke kommer huller fra nitter eller skruer i rørene. Og rengøringen bliver nemmere, fordi der ikke er skarpe dele fra nitter eller skruer inde i rørene.

Lindab Safe Click består af et program af cirkulære kanaler og faconstykker og er baseret på det velkendte, gennemtestede og dokumenterede Lindab Safe system. Lindab Safe Click er kompatibelt med både Lindabs eksisterende cirkulære kanalsystem og andre systemer på markedet.


Kilde: Lindab

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11