23948sdkhjf

Skyder milliarder i ny bydel i hjertet af København

Danica investerer 5 mia. kr. i en ny bydel med luksushotel, kontorer og boliger klods op af Københavns Hovedbanegård.
En lille milliard har Danica sammen med investeringskoncernen Blackrock betalt for Post Nords postterminal ved Hovedbanegården i København. Grunden er 40.000 kvadratmeter stor, og tanken er at omdanne området til en ny bydel med moderne kontorarbejdspladser, boliger, forretninger, restauranter og et luksushotel. Det skriver Børsen.

- Det er helt unikt at få lov til at arbejde med en ny bydel, der ligger lige op ad Hovedbanegården, og lave et nyt erhvervscentrum i København. Det er den vision, vi har, siger Peter Mering, ejendomsdirektør i Danica til avisen.

Mest ikonisk er den røde postbygning ud mod Tietgengade. Bygningen er fredet, og planen er at omdanne den til et nyt full service hotel. Ifølge Peter Mering er man allerede i dialog med en investor, der har vist ”betydelig interesse” for at indrette et hotel på stedet.

Selve omdannelsen af området begynder i takt med, at Post Nord flytter siden aktiviteter. Hotellet ventes at være klar i 2017/2018, mens op mod 10.000 kontorarbejdspladser ventes at være færdigbyggede i 2018-2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078