23948sdkhjf

Virksomheder slipper billigere på genbrugspladsen

Mindre affald betyder lavere gebyrer for virksomhederne på Genbrugspladsen Sundsholmen i Nørresundby.
En undersøgelse viser, at de virksomheder, der benytter Genbrugspladsen Sundsholmen medbringer væsentligt mindre affald end forventet. Gebyrerne for virksomhederne bliver derfor sat ned, så det fremover bliver billigere for virksomhederne at benytte genbrugspladsen. Det oplyser Aalborg Kommune.

Udover at virksomhederne afleverer mindre mængder affald end forventet, viser undersøgelsen også, at mængden af det affald, som det ikke koster så meget at behandle, er større end først antaget. Undersøgelsen viser også, at virksomhederne medbringer stort set samme mængde affald, uanset om de har trailer med eller ej. Derfor bliver det ekstra gebyr for at medbringe trailer også sløjfet.

- Gebyrerne for at aflevere affaldet på genbrugspladsen skal selvfølgelig afspejle de reelle mængder, som virksomhederne medbringer. Så med undersøgelsens resultater i hånden, giver det jo rigtig god mening at give virksomhederne billigere adgang, siger afdelingsleder hos Aalborg Forsyning, Renovation, Anders Dahl.

De virksomheder, som vil benytte genbrugspladsen, skal tilmelde sig genbrugspladsordningen og betale gebyr hver gang, de besøger pladsen. I dag er knap 900 virksomheder tilmeldt genbrugspladsordningen.

De nye gebyrer træder i kraft 1. april 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188