23948sdkhjf

Bedre plads til nordjysk sikringsfirma

Dan Group Alarm Nord får ønsket om bedre plads i Brønderslev opfyldt.
Den 1. april 2015 flytter Dan Group Alarm Nord til nye lokaler i Brønderslev. Afdelingen forbliver dog ganske nær de eksisterende kunder, da flytningen kun drejer sig om få hundrede meter, og adressen vil fremover ligeledes være Håndværkervej, dog 12 i stedet for 1.

De nye lokaler giver firmaet mere plads til både produkter og udstillingsområder.

- Ved at fordele produktlageret mellem Brønderslev og Asaa, er vi i stand til at yde en endnu bedre service til både erhverv og private borgere. Vores kunder vil desuden få glæde af et udstillingsområde, hvor mange af vores alarmer og overvågningsløsninger er på display, fortæller afdelingsleder, i Brønderslev, Rasmus Skrejborg.

Dan Group Alarm Nord har fast base i Asaa og har siden 2011 haft afdeling i Brønderslev, hvorfra kunder i hele Nordjylland er blevet serviceret.

Rasmus Skrejborg vil sammen med Lars Juhl fortsat koncentrere sig om området omkring Midt- og Nordvendsyssel, mens Peter Hemmingsen varetager kundekredsen i Østvendsyssel.

- Vi har her til årsskiftet ansat Morten Holst som sikringstekniker. Morten har tidligere været ansat hos Mariendal og Strøm Hansen som projektleder af deres sikringsafdelinger. Hos os skal han være med til at udvikle vores kompetencer, især inden for videoovervågningsområdet fortæller Peter Hemmingsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109