23948sdkhjf

30 boliger på markant Silkeborg-grund

Herm. Rasmussen A/S opfører 4.000 m² boligbyggeri i op til syv etager på attraktiv udstykning i Silkeborg. Projektet er tegnet af Laban Arkitekter.
Herm. Rasmussen A/S har vundet konkurrencen og udbuddet om et boligprojekt på hjørnet af Sølystvej og Borgergade i Silkeborg.

Silkeborg Kommune har ønsket at skabe et klassisk og tidløst byggeri, der repræsenterer det bedste, som byen har at byde på – en kompleks og afrundet formgivning, som gerne må læne sig op af arkitekter som Arne Jacobsen og Mogens Lassen.

Projektet med arbejdstitlen ”Søhave” arbejder med i alt 4.000 m² byggeri fordelt på 30 boliger, der alle har udsigt til søen mod syd og altaner og tagterrasser på flere sider. De mindste boliger vil være 106 m², mens de største er penthouselejligheder på 189 m².

Bagerst på grunden opføres indskudte rækkehuse i et og to plan for at skabe en mere kompleks bygningsmasse et større spænd i valget af boligformer.

- Udgangspunktet har været at skabe byens smukkeste boligprojekt på byens smukkeste grund, udtaler Jan Skytte Pedersen fra Herm. Rasmussen A/S om projektet.

Lejlighederne vil blive udbudt til salg som ejerboliger, og næste skridt i processen bliver udarbejdelse af lokalplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095