23948sdkhjf

29.800 m² butikscenter tæt på byggestart

TK Development har solgt 65 % af det kommende Citycenter Broen i Esbjerg og indgået betinget aftale med KPC om byggeriet.
I løbet af foråret tager TK Development hul på byggeriet af Citycenter Broen i Esbjerg.

I en fondsbørsmeddelelse oplyser den danske developer, at 65 % af projektet er betinget solgt til CapMan Real Estate, der indtræder som partner i udviklingsfasen.

Shoppingcenteret kommer til at indeholde cirka 70 butikker, og TK Development har gennem udviklingsforløbet oplevet fin opbakning fra lejerne og har aktuelt indgået lejekontrakter på mere end 60 % af arealet.

Byggetilladelse til projektet foreligger, men inden byggestart skal projektet igennem en validerings- og godkendelsesproces i forhold til sikkerheden i banedriften. Der er endvidere indgået betinget totalentrepriseaftale med KPC.

- En række forberedende byggearbejder er foretaget, og den endelige opstart af byggeriet forventes at finde sted i foråret 2015 med åbning af centret i foråret 2017, oplyser TK Development.

Projektsalget giver her og nu ingen resultateffekt for koncernen. Indtjeningen på projektet relaterer sig til indtjeningspotentialet på den resterende 35-% ejerandel hvortil kommer løbende fee-indtjening for udlejning og udvikling der indtægtsføres i takt med projektets resterende udlejning og centrets opførelse.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11