23948sdkhjf

AO gør op med netpriserne

Grossisten ændrer prisstrukturen, så installatørbranchen bliver møde med priser, der matcher onlinepriser.
Prisstrukturen bliver nu angrebet af en af landets største grossister, Brødrene A&O Johansen. Firmaet har netop lanceret priskonceptet Spot On, der skal øge prisgennemsigtigheden. Omkring 13.000 håndværkere har allerede takket ja til tilbuddet.

Stefan Funch Jensen, der er direktør for E-handel
Facts: Spot On
- Omkring 13.000 håndværkere benytter sig allerede af Spot On. Flere kommer til hver dag
- Gælder over 3.000 af de mest populære varer inden for VVS, El, Værktøj, VA og Vaga
- Spot On er et tilbud til alle erhvervskunder, hvor nettopriser matcher prisen i onlinebutikker
og marketing hos AO, fortæller, at Spot On er kommet flyvende fra start:

- Rigtig mange håndværkere kan se det fornuftige i at bruge tid ude hos kunden i stedet for at bruge tiden på nettet. Vi har håndplukket over 3.000 varer fra alle de populære varemærkeleverandører i hele vores sortiment, så de matcher onlinepriser. Og det har givet genlyd i branchen. Og det kommer det til at gøre en rum tid endnu, siger han.

Troværdigheden skal retableres
Konkurrencen fra lavprishjemmesiderne har givet branchen nogle hak i troværdigheden. For mange privatkunder har det været svært at forstå, at håndværkerens spidskompetence var håndværk og ikke at finde den billigste pris.

- Vi vil gerne være med til at give branchen troværdigheden tilbage. Det har simpelthen været for svært at forklare forskellen på den ydelse kunden får via en lavprishjemmeside og den service og garanti som håndværkeren giver. Og hvis håndværkerne har et problem, så er det også vores problem. Det har vi taget til os, og er nu gået forrest i at ændre branchens prisstruktur. Og jeg tror, at vi indleder en ny epoke, hvor håndværkerne vil blive målt mere på deres faglighed og grundighed – og mindre på, om man kan skaffe varerne billigst, siger Stefan Funch Jensen.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112