23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggesektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Cowi
Charlotte Nørbak er blevet udnævnt til projekt- og udviklingsdirektør hos Cowi.

Cowi er blandt verdens største rådgivervirksomheder.

DTU
Niels B. Christiansen er indtrådt i bestyrelsen hos DTU. Samtidig indtræder Eva Berneke i bestyrelsen med virkning fra 1. januar 2016.

DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation. Universitetets hovedaktiviteter er forankret i 19 institutter, et nationalt laboratorium for bæredygtig energi og otte andre universitetsenheder.

Ejot Danmark ApS
Johan Oskarsson er indtrådt i bestyrelsen og direktionen hos Ejot Danmark ApS i stedet for Axel Brandt Lindegaard Olsen (kilde: Jyllands-Posten).

Ejot Danmark ApS er datterselskab af den tyske Ejot-koncern og tilbyder befæstigelses- og fastgørelsesprodukter til byggeri og renovering.

Emcon A/S
Jeppe Blak-Lunddahl blevet udnævnt til administrerende direktør hos Emcon A/S (kilde: Berlingske Tidende).

Emcon A/S er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, der løser opgaver for bygherrer, lejere og investorer i alle byggefaser.

Hededanmark
Morten Brændholt er blevet ansat som regionschef hos Hededanmark (kilde: Børsen).

Hededanmark er en international handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område.

Kuben Byg
Line Røtting Dornan er med virkning fra 1. september 2015 blevet ansat som administrerende direktør hos Kuben Byg i stedet for Knud Erik Busk (kilde: Byens Ejendom).

Kuben Byg har opført og solgt boliger siden 1969 og er i dag specialiseret i tæt-lav boligbebyggelse.

Skandi-Bo
Carsten Andreasen og Lars Birk Biller er indtrådt som sidestillede direktører hos Skandi-Bo A/S i stedet for Arne L. Jensen, der dog fortsætter i selskabets bestyrelse.

Skandi-Bo A/S producerer glasskillevægge.

Spenncon
Morten Chrone er med virkning fra 1. april blevet udnævnt til administrerende direktør hos Spenncon. Han fortsætter samtidig som administrerende direktør hos Spæncom (kilde: Byggeeksport).

Spenncon leverer betonelementer og er ligesom Spæncom ejet af Consolis.

VitusBering Innovation Park
Peter Friese er blevet valgt som formand for VitusBering Innovation Park i stedet for Lena Augusta Jørgensen.

VitusBering Innovation Park er en udviklingspark, der udvikler iværksætteres teknologiske idéer til levedygtig og succesfuld forretning.

VKR Holding A/S
Mads Kann-Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos VKR Holding A/S i stedet for Jens Kann-Rasmussen, der tidligere på måneden blev valgt til ny bestyrelsesformand i Villum Fonden. Samtidig indtræder Steen Riisgaard i bestyrelsen som repræsentant for Villum Fonden i stedet for Kristian Stubkjær.

VKR er blandt Danmarks største industrikoncerner og ejer blandt andet selskaberne Velux, Velfac og Rationel Vinduer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094