23948sdkhjf

TK Development skifter fokus fra storcentre til boliger

Warszawa og København rummer stort potentiale for boligprojekter, mener den danske developer.
Truende e-handel, tomgang i storcentre og flytteboom til storbyerne giver anledning til, at storcenterspecialisten TK Development skifter fokus, skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

- Vi har jo fokuseret næsten udelukkende på detailhandel, og nu breder vi os ud, siger adm. direktør i TK Development, Frede Clausen.

Virksomheden er allerede godt repræsenteret i Polen, så i første omgang er det der og i København, udvikleren vil rette sit boligfokus hen.

- Såvel i Warszawa som i København er der rigtig stor efterspørgsel på boliger, og det betyder, at der er muligheder som udvikler for at lave nogle projekter, og det bliver den vej, vi går, siger Frede Clausen

120 ejerlejligheder på Amerika Plads
På Amerika Plads i Nordhavnen i København kommer virksomhedens første rene boligprojekt til at stå. Boligprojektet opfører TK Development sammen med By og Havn og AP Pension. Der er tale om 120 ejerlejligheder samt 500 kvadratmeter publikumsorienteret erhverv i stueplan.

- Det forventer vi os en del af, og vi har også set på andre boligprojekter, som vi synes ser rigtig lovende ud, siger Frede Clausen.

Principiel myndighedstilladelse til projektet er imødekommet, og byggestart forventes medio 2015.

Også detailhandel i fremtiden
TK Development har før arbejdet med boliger, men mest i kombinerede projekter, der har indeholdt både detailhandel og boliger. Og virksomheden går da heller ikke helt væk fra at arbejde med udvikling af ejendomme til detailbranchen.

- Det vil vi fortsætte med, men vi vil også til at lave nogle rene boligprojekter, siger direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125