23948sdkhjf

Aarhus Arkitekterne med forventet overskud

Den traditionsrige tegnestue præsterede et nyt millionoverskud i regnskabsåret 2014.
Regnskabsåret 2013/2014 blev et positivt af slagsen for Aarhus Arkitekterne, som præsterede et ordinært resultat før skat på 3,8 mio. kr. Det er tegnestuens største overskud i nyere tid.

- Ledelsen anser resultatet for regnskabsåret 2013/14 som værende tilfredsstillende og i overensstemmelse med det forventede, lyder den lakoniske opsummering i årsrapporten.

Baseret på både kendte og forventede opgaver forventer ledelsen en omsætning i indeværende regnskabsår på samme niveau som i 2013/14.

Prækvalificeret til rammeaftaler
Aarhus Arkitekterne blev i slutningen af marts prækvalificeret til Region Hovedstadens treårige rammeaftaler om henholdsvis bygherrerådgivning og arkitektrådgivning.

I rammeaftalerne skal der løbende rådgives om vedligehold, renovering og ombygning af bygningsmassen med tilhørende arealer. Opgaverne vil i mange tilfælde skulle løses under komplicerede forhold på sygehuse i drift, ligesom der ofte er tale om meget specialiserede former for lokaleanvendelser.

Region Hovedstaden råder over ca. 1.900.000 m² etageareal og herudover lejede lokaler. Bygningsmassen består primært af hospitaler (somatiske og psykiatriske), institutioner og administrative bygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093