23948sdkhjf

Casa runder halvanden milliard i ordrebeholdning

To store københavnske projekter styrker den i forvejen rekordstore ordrebeholdning hos Horsens-entreprenøren.
Horsens-baserede Casa øgede sidste år sin omsætning fra godt 540 til 900 millioner kroner, og den positive udvikling ser ud til at fortsætte i 2015.

Således har virksomheden netop indgået entrepriseaftaler på to store boligprojekter i København med et samlet etageareal på godt 30.000 kvadratmeter. De to aftaler har en samlet entreprisesum på over en halv milliard kroner, og Casa øger dermed sin ordrebeholdning til mere end halvanden milliard kroner.

- 70 procent af vores omsætning ligger i 2015 i Region Hovedstaden. Det har vi rustet organisationen til og har netop åbnet kontor i København, siger bestyrelsesformand og hovedaktionær, Michael Mortensen.

Det nye kontor med mødelokaler og showroom ligger i Nordhavnen og ledes af Mads Reenberg, der tidligere på året blev ansat som produktionsdirektør.

De to nye projekter er begge udviklet af NPV A/S. Det ene projekt; "Kærholm", består af 23.000 kvadratmeter med 193 lejligheder, der opføres for en udenlandsk investor på en kunstig ø i Københavns Havn. Planen er at udvikle en hel kanalby fordelt på ti kunstige øer. Det andet projekt; ”Strandgården”, består af 7.200 kvadratmeter bolig samt 2.200 kvadratmeter erhverv og opføres i syv etager ved Amager Strandpark for ELF Development A/S.
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109