23948sdkhjf

Barslund-koncern øger omsætningen med 50 procent

Den nordsjællandske entreprenørkoncern fortsætter væksten og den massive oprustning på medarbejdersiden.
Væksten fortsætter for Barslund Group A/S, som på bare fem år har øget omsætningen fra 282 til 1.240 mio. kr. Alene fra 2013 til 2014 voksede toplinjen med 48 procent, hvilket også blev forudsagt i årsrapporten for 2013.

- Koncernens forventninger til 2014 var en øget omsætning men med reduceret overskudsgrad sammenlignet med 2013. Koncernen har øget omsætningen med 48 procent, mens nettomarginen udviser 2,7 procent mod 4,2 procent i 2013, skriver ledelsen i den netop offentliggjorte årsrapport.

Det er en række store opgaver, der ligger til grund for den stigende omsætning. Samtidig har Barslund-koncernen øget det gennemsnitlige antal ansatte markant fra 318 i 2013 til 428 i 2014. Det har bevirket, at de samlede personaleomkostninger i perioden er steget med 34 procent til 211 mio. kr. i 2014.

Forbedret bundlinje i datterselskab
Barslund-koncernens største datterselskab er Barslund A/S, som beskæftiger sig med anlæg, entrepriser, totalentrepriser, vejentreprenør, kloakker og rørføringer til større og mindre infrastruktur.

Her steg omsætningen fra 2013 til 2014 med 61 procent til 1.056 mio. kr., mens driftsresultatet steg fra 42,7 til 49,4 mio. kr.

- I lyset af det nuværende marked har ledelsen for 2015 budgettet med en omsætning og er resultat i samme niveau som 2014, fremgår det af årsrapporten for Barslund A/S, som dermed ligger helt på linje med koncernens samlede forventninger.

Bag om Barslund-koncernen

Barslund Group A/S dækker som nævnt over datterselskabet Barslund A/S, der tegner sig for langt størstedelen af koncernens omsætning. Men også datterselskaberne Spotland A/S og Zøllner A/S – som begge driver entreprenørvirksomhed – er med i koncernregnskabet i lighed med svenske Haba AB og Barslund Sverige AB.

Ydermere har Barslund Group ejerandele i ZB Invest A/S, Barslund CG Jensen I/S, Barslund K. L. Kristensen I/S, Barslund TBI Infra I/S og Totaluthytaren i Sverige AB.

Barslund Group A/S styres af adm. direktør Thomas Barslund, som grundlagde virksomheden i 1980. Thomas Barslund er også direktør for Barslund A/S, som midt i januar knyttede den nuværende Spæncom-direktør, Morten Chrone, til virksomhedens bestyrelse. Denne omfatter i øvrigt Vibeke Barslund, Poul Erik Olsen og bestyrelsesformand Mette Barslund foruden Thomas Barslund selv.


Læs Building Supplys brancheanalyse:

De mellemstore entreprenører bobler af optimisme

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093