23948sdkhjf

Prækvalifikation: Nu skal der regnes på Nyt Hospital Herlev

81 firmaer får mulighed for at byde på de 17 entrepriser, der er udbudt i forbindelse med det milliardstore hospitalsbyggeri.
Nyt Hospital Herlev udbød tidligere på foråret 15 stor- og fagentrepriser samt to selvstændige hovedentrepriser. I begyndelsen af april blev 81 tilbudsgivere prækvalificeret.

- Vi har valgt at udbyde projektet i fag- og storentrepriser for at sikre at mindre virksomheder også har mulighed for at byde, siger projektdirektør Connie Barfod.

Licitationer i juni
Det omfattende udbudsmateriale, som indeholder 3D-modeller, mere end 1.500 tegninger og lidt over 1.800 dokumenter, blev tilgængeligt for de prækvalificerede entreprenører den 1. april.

- Vi har tilpasset tilbudsperioderne entreprisernes størrelse og kompleksitet, så de prækvalificerede har op til to en halv måned til at regne tilbud for de store entrepriser, fortæller Connie Barfod.

Derfor har de fleste entrepriser først licitation den 1. eller 15. juni 2015. Hele udbuddet foregår via Byggeweb.

For at fremme samarbejdet på byggepladsen er skurbyen er udbudt særskilt og vil være fælles for alle entreprenører, byggeledelsen og de tilsynsførende rådgivere.

Over 500 håndværkere
Det er et stort og komplekst byggeprojekt, der nu er budt ud. Den samlede entreprisesum forventes at være på op mod en milliarder kroner, og når byggeriet er på sit højeste, vil der være over 500 håndværkere på pladsen.

Byggeriet indeholder en akutmodtagelse med observationsafsnit, et akut operationsafsnit, en intensivafdeling, et fødeafsnit, en neonatalafdeling samt sengeafdelinger for hjerteafdeling, barsels- og fødegang, en børneafdeling og en gastroenhed.

Byggeriet skal gennemføres samtidig med, at Herlev Hospital er i fuld drift, hvilket stiller rigtig store krav til entreprenørerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11