23948sdkhjf

Milliardlån sikrer næste etape af Carlsberg Byen

PKA stiller en kreditramme på 2,4 mia. kr. til rådighed. Det betyder, at yderligere op mod 125.000 m² er finansieret ved byggestart.
Med en 2,4 mia. kroner stor finansieringsramme fra pensionsselskabet PKA er finansieringen til udvikling af op mod yderligere 125.000 kvadratmeter i Carlsberg Byen på plads.

De nye byggerier, som skal opføres over de kommende år, kommer til at bestå af boliger, men der bliver også plads til både erhverv og detailhandel, og så anlægges der ca. 400 P-pladser i P-kældre.

- Aftalen med PKA finansierer den næste store etape, vi skal udvikle i Carlsberg Byen. Vi er allerede langt med første etape, så jeg er meget tilfreds med, at PKA kan se visionerne og troværdigheden i vores projekt, siger administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S, Jens Nyhus.

Aftalen med PKA betyder, at alle udviklingsprojekter i Carlsberg Byen, hvor der er byggeretsgivende lokalplan, er finansieret, når de igangsættes. PKA’s engagement i Carlsberg Byen er således begrænset til at være finansieringskilde, mens Carlsberg Byen P/S selv varetager udvikling og salg af bygningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078