23948sdkhjf

DS Flexhal bygger nyt hos nordjysk produktionsvirksomhed

Den nordjyske entreprenør opfører igen for den lokale emballageproducent JPJ Træemballage.
JPJ Træemballage udvider produktions- og lagerfaciliteterne kun få år efter seneste nybyggeri.

Øget efterspørgsel og stigende ordreproduktion får emballageproducenten JPJ Træemballage til at udvide lagerfaciliteterne med et nyt byggeri. Formålet er at øge kapaciteten, så man kan tilbyde kunderne et større lager af varer.

- Vi kan fornemme, at det går godt hos vores kunder, og at de har travlt. Når kunderne begynder at producere mere, skal de naturligvis også have sendt deres varer, og så drypper det af på os, der fremstiller emballagen. Derfor udvider vi nu lager og opskæring, så vi bedre kan levere, når kunderne akut står og mangler emballage til nogle varer,” forklarer Claus Jensen, der er direktør i JPJ Træemballage.

JPJ Træemballage ligger i Hadsund, og virksomheden er ordreproducerende af emballage- og pakkeløsninger til alle formål.

Et solidt lokalt samarbejde
Opgaven er på 1.100 nye kvadratmeter. Og det er ingen tilfældighed, at det er DS Flexhal, der får projektet, fordi det var også entreprenøren, som i sin tid byggede fabrikken.

Senest har DS Flexhal eksempelvis opført Rockwools nye fabrik i Øster Doense nord for Hobro.
DS Flexhal er en del af det familieejede DS Gruppen, som har hovedsæde i Hobro, og som også tæller virksomheden DS Stålkonstruktion, der leverer konstruktionen til den nye hal.

Fototekster
Foto 1: Den nordjyske virksomhed JPJ Træemballage har travlt og udvider produktionen med en ny hal. DS Flexhal, der står bag byggeriet, melder om stor lokal efterspørgsel på lignende projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094