23948sdkhjf

Seks seniorbolig-projekter er i gang i Furesø

To af byggerierne står færdige i år.
I Farum Midtpunkt er indflytningen i seniorbofællesskabet ”Toppunktet” begyndt i april, og seniorbofællesskabet ”Top 13” står klar til juni. De øvrige fire bofællesskaber bliver til virkelighed indenfor de kommende år. Det skriver Furesø Kommune på sin hjemmeside.

Målet er at etablere nye senioregnede boliger med mulighed for stærke fællesskaber beboerne imellem. Udover en god senioregnet bolig til den enkelte kan et seniorbofællesskab for eksempel indeholde et stort fællesrum/hus, fælles gæsteværelse, hobbyrum eller værksteder. De fem af seniorbofællesskaberne bliver lejeboliger, det sjette er planlagt som andelsboliger.

Det glæder borgmester Ole Bondo Christensen, at så mange borgere har været interesseret i at gå ind i arbejdet med at etablere seniorbofællesskaber.

- Det er en imponerende ildhu, borgerne har lagt for dagen. Furesø Kommune skal have et varieret boligudbud, der imødekommer forskellige boligbehov i forhold til alder og fysisk formåen. Seniorbofælleskaber er en del af paletten, hvor seniorer får en mere passende bolig, og hvor børnefamilier udefra samtidig vil kunne overtage de boliger, som er blevet for store til seniorerne, siger borgmester Ole Bondo Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094