23948sdkhjf

Opkøb skaber dansk materiel-gigant

Pitzner Materiel og GSV Materieludlejning fusionerer.
Kapitalfonden Catacap har sammen med Danica og franske Access Capital Partners opkøber og sammenenlægger de to materieludlejere - GSV Materieludlejning og Pitzner Materiel.

Firmaet fortsætter under navnet GSV Materieludlejning. Topledelsen fra GSV Materieludlejning træder også ind som medejer, mens Catacap er hovedaktionær. Tilsammen sætter den ny-fusionerede virksomhed sig på knap en femtedel af det danske materieludlejningsmarkedet, der omsatte for over 3 milliarder kroner i 2014. Det skriver CataCap i en pressemeddelelse.

- Vi har længe haft kig på det meget fragmenterede materiel- udlejningsmarked herhjemme. GSV og Pitzner kommer fra forskellige udgangspunkter og står begge stærkt i markedet. siger Vilhelm Hahn-Petersen, partner i CataCap, der i øvrigt ser yderligere muligheder for konsolidering i branchen.

Landsdækkende og 250 ansatte
Det nye GSV, der udlejer maskiner og materiel til byggefirmaer, entreprenører, samt offentlige og industrielle kunder, har cirka 250 ansatte og et landsdækkende depotnetværk. Selskabet får en produktportefølje, der blandt andet tæller lifte, platforme, stilladser, pavilloner og skurmateriel og bygge- og anlægsmateriel, der bruges til at løse anlægs-, jord- og byggeopgaver.

Carsten Knudsen, der har international industrierfaring fra direktørstillinger i Maersk-gruppen, ISS og Esko, bliver ny bestyrelsesformand i GSV Materieludlejning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094