23948sdkhjf

Mere fart på grundsalget i Randers

Årets salg af grunde ventes at nå langt højere end i 2014.
Randers Kommune oplever i øjeblikket en forøget efterspørgsel på byggegrunde. Det er de private byggegrunde, der er efterspørgsel på. I indeværende år har Randers Kommune således allerede solgt 12 byggegrunde, og det er næsten lige så mange, som der blev solgt i hele 2014, hvor i alt 15 grunde fik nye ejere. Det skriver kommunen på sin hjemmeside.

- Det tyder på, at foråret på boligmarkedet for alvor er kommet til Randers, siger Søren Fonseca, der er leder af sekretariatet i Miljø og Teknik i Randers Kommune og tilføjer:

- Det samme billede ser vi i andre kommuner i Østjylland, så vi er overbeviste om at det er en tendens i markedet der ikke forsvinder lige med det samme. Vores forventning er at vi kommer til at sælge 2-3 gange flere byggegrunde end sidste år.” Det er især grunde i områderne Romalt og Dronningborg, der er efterspørgsel på blandt køberne, men også i Spentrup er der kommet gang i salget.

Kamp om grunde
Søren Fonseca oplyser endvidere, at man endda i et par tilfælde har oplevet, at der har været kamp om grundene. Som køber kan man reservere en grund i 14 dage. Men hvis der i den periode kommer en anden, som gerne vil købe grunden til mere end mindsteprisen, bliver grunden sendt i en budrunde, hvor man har 2 dage til at komme med sit bud. Den situation har kommunen ikke oplevet siden finanskrisen satte ind i 2008, fortæller Søren Fonseca.

Randers Kommune har ledige parcelhusgrunde til salg flere steder i kommunen og yderligere 2 er på vej. Således bliver der netop nu arbejdet på at byggemodne nye udstykninger i både Drastrup lige øst for Assentoft samt i Munkdrup syd for Paderup. Grundene i Drastruo forventes udbudt til salg i august i år, mens grundene i Munkdrup forventes udbudt lidt senere på året i november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094