23948sdkhjf

Stærkt felt vil bygge højbane til ny metro

Metroselskabet har prækvalificeret fire virksomheder og konsortier til hovedentreprisen med den overjordiske del af Nordhavnsmetroen i København.
Der er lagt op til skarp konkurrence om at bygge omkring 300 meter højbane til den kommende metro til Nordhavn i København. Det skriver dagbladet Licitationen.

Metroselskabet har netop prækvalificeret fire virksomheder og konsortier til hovedentreprisen med den overjordiske del af Nordhavnsmetroen.

Ifølge dagbladet Licitationen er det de danske entreprenørvirksomheder NCC Construction, Aarsleff og C.G. Jensen samt konsortiet MetNord bestående af tyske Hochtief Solutions AG og Züblin A/S.

MetNord JV er i forvejen valgt til at skulle anlægge tunnelen i forbindelse med Nordhavnsmetroen. Der er tale om cirka 1.800 meter tunnel fra en afgrening på Cityringen til Nordhavn, hvor den via en cut & cover-tunnel bringes til overfladen.

- Der er tale om et stærkt felt og et passende antal deltagere, som jeg er sikker på vil sikre en god konkurrence, siger Mikkel Kjær Jensen, projektchef i Metroselskabet, til dagbladet Licitationen.

Kontraktunderskrivelse forventes at blive i oktober-november i år. Arbejdet går i gang i marken til marts næste år, skriver daglbladet.

Link til originalartikel: http://www.licitationen.dk/article/view/...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11