23948sdkhjf

Spadestik og ekstra millioner

Samtidig med, at der den 22. april var første spadestik på en udvidelse på Martec i Frederikshavn offentliggør uddannelsesinstitutionen, at der er doneret 10 mio. kr. til projektet.
Den A. P. Møllerske Støttefond har valgt at donere 10 mio. kroner til udvidelsen og renoveringen af det maritime og polytekniske uddannelsescenter Martecs faciliteter. Allerede ved udgangen af året står nye og moderniserede lokaler klar.

Det første spadestik på udvidelsen blev taget af borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit Hansen, d. 22. april 2015.

Donation sikrer ekstra plads
Den store søgning til især maskinmesteruddannelsen gør, at pladsen på Hånbækvej 54 er blevet trang og de gamle bygninger fra 1967 trænger til et løft samtidig med, at bygningerne energirenoveres. Direktør på Martec, Pia Ankerstjerne, er meget taknemmelig for støtten og udtaler:

- Donationen fra den A.P. Møllerske Støttefond er medvirkende årsag til, at vi nu kan lægge en ekstra fløj med multisal til skolen og samtidig udvide vores kantine- og personalefaciliteter, så de matcher tidens standard og skolens behov. Den nye multisal vil kunne danne ramme om langt større arrangementer, hvor vi kan samle både studerende og medarbejdere. Det er også vores forhåbning, at erhvervslivet kan drage nytte af de nye forbedrede faciliteter. Vi er meget taknemmelige for støtten.

Allerede efter påske startede de første byggeforberedelser og det gamle haveanlæg er gravet op for at gøre plads til nybygningen.

Lokal totalentreprenør
Projektet udføres i totalentreprise af Trigon i samarbejde med Kjær & Richter arkitekter.

Bygge og renoveringsprojektet koster cirka 25 millioner kroner og involverer en totalrenovering og udvidelse af faciliteterne,

Tilbygningen vil ske i det centrale haveanlæg, hvor der i samme forbindelse etableres nye udefaciliteter til ophold og øvelser. Derudover fortsætter den allerede igangsatte renovering af skolens øvrige teorilokaler med nye vinduespartier, ventilation og installationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095