23948sdkhjf

E&P vinder nyt stort renoveringsprojekt

Glostrup Boligselskab renoverer Stadionkvarteret for 785 mio. kr. og har valgt Enemærke & Petersen som entreprenør på første etape.
1.235 boliger i det almene boligkvarter Stadionkvarteret i Glostrup skal fremtidssikres, og Glostrup Boligselskab har onsdag tildelt Enemærke & Petersen første etape til en værdi af 200 mio. kr.

Projektet har en samlet værdi på 785 mio. kr. og er fordelt på seks etaper. Kontrakten på første etape indeholder optioner på de øvrige etaper, og for Enemærke & Petersen betyder det, at et godt samarbejde om første etape kan føre til en større del af det samlede projekt.

Enemærke & Petersen har blandt andet for nylig afsluttet en omfattende renovering af 1.738 lejligheder i Vapnagård i Helsingør, og administrerende direktør Henrik Mielke glæder sig over, at det nu er lykkedes at vinde endnu et af de helt store renoveringsprojekter:

- Med denne opgave stadfæster vi vores position som førende på renoveringsmarkedet herhjemme. Vi forudser, at markedet vil vokse yderligere de næste år, og med vores erfaring med at gøre renoveringsprocessen til en god oplevelse for beboerne, føler vi os godt rustet til at fastholde vores position, siger han.

Arbejdet begynder i juni 2015 og forventes afsluttet ultimo 2018. Opgaven omfatter blandt andet udskiftning af tag, vinduer og tekniske installationer samt ny ventilation, udvidede altaner og haver ved stuelejlighederne.

For at tiltrække og fastholde børnefamilier til området bliver en del af boligerne slået sammen til større boliger i forbindelse med renoveringen, ligesom tilgængeligheden i boligerne forbedres, så der bliver bedre forhold for ældre og handicappede.

JJW Arkitekter har i samarbejde med Lemming & Eriksson rådgivende ingeniører udarbejdet helheds- og renoveringsplan for bebyggelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109