23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri vinder sportshal i Nordsjælland

Den østjyske entreprenørvirksomhed har vundet totalentreprisen på en ny sportshal ved Brødeskov Idrætsanlæg i Hillerød Kommune.
Dansk Halbyggeri A/S har sammen med GPP Arkitekter A/S og Dines Jørgensen & Co A/S vundet totalentreprisekonkurrencen om at opføre det nye halbyggeri ved Brødeskov Idrætsanlæg i Hillerød Kommune.

Den nye hal på 1428 kvadratmeter med plads til 150 tilskuere opfylder et længe ventet ønske i Brødeskov. En brugergruppe med repræsentanter fra kommunen, foreningerne og skolen har således også været med til at opstille udbuddet og udvælge vinderen.

- I den tekniske vurdering var brugergruppen meget begejstrede for tilbuddet fra Dansk Halbyggeri. Både for arkitekturen, funktionaliteten, materialevalg og energi- og vedligeholdsoptimering, fortæller bygherrerådgiver Niels Majgaard fra White Arkitekter.

Det er i øvrigt anden gang, at Dansk Halbyggeri vinder en totalentreprisekonkurrence i Hillerød Kommune. Her stod de i 2014 også bag opførelsen af en ny idrætshal ved Sophienborgskolen i samarbejde med københavnske BBP Arkitekter.

Ifølge Jan Ulrich Brandt, der er bygherrerådgiver og projektleder hos Hillerød Kommune, har Dansk Halbyggeri endnu engang leveret et overbevisende projekt. Især planløsningen, der skaber god interaktion mellem det nye byggeri, de eksisterende bygninger, boldbanen og parkeringsarealet, har været udslagsgivende.

- Det er rigtig godt løst. Vi fik alle vores optioner med inden for den afsatte økonomi, arkitekturen svinger, der er styr på teknikken, og de valgte materialer er robuste og velegnede til formålet og vil sikre en tilfredsstillende akustik, siger Jan Ulrich Brandt.

Brødeskov Idrætshal forventes at stå klar til indvielse lige før sommerferien i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094