23948sdkhjf

Ny direktør skal løfte Inventilate i udlandet

Med tilgangen af Lars Schjønning vil ventilationsvirksomheden satse endnu mere på eksport og OEM-samarbejder.
Siden Inventilate i 2012 vandt Ingeniørernes Produktpris i iværksætterkategorien er det gået stærkt med at få udbredt den rørløse ventilationsløsning; Microvent, og med ny direktør i spidsen skal potentialet udfoldes yderligere.

- Forretningen skal udvikles på de to ben, som vi allerede står på – det vil sige både det hjemlige projektmarked, men i endnu højere grad eksport af Microvent-løsningen i forbindelse med OEM-samarbejder med store udenlandske aktører. Vi vil derfor også udvide vores danske setup og på den måde bidrage til at skabe endnu flere hjemlige arbejdspladser fremover, siger Lars Schjønning.

Han er oprindeligt uddannet maskiningeniør og har siden primært beskæftiget sig med teknisk salg og ledelse samt forretningsudvikling. Han kommer til Ikast-virksomheden med over 20 års erfaring fra maskin-, elektronik- og vindenergibrancherne i bagagen.

- Mens mikroventilation først nu er ved at finde fodfæste i Danmark, har princippet syd for grænsen og videre ud i Europa været anerkendt og anvendt gennem mange år med rigtig gode erfaringer. Der er således en håndfuld større internationale producenter, som i øjeblikket ser store perspektiver i at integrere MicroVent i deres løsninger, og vi ser derfor frem til at satse endnu mere på OEM-markedet i fremtiden, afslutter Lars Schjønning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069