23948sdkhjf

Fem teams prækvalificeret til grønt rådhusbyggeri

Økonomiudvalget i Furesø Kommune har godkendt byggeprogrammet for den samlede rådhusløsning i Værløse.
Det kommende rådhusbyggeri på Stiager 2 i Værløse er nu klar til at blive udbudt.

Furesø Kommune har besluttet at samle kommunens to nuværende rådhuse til ét samlet rådhus, og fem totalentreprenører er inviteret til at afgive bud på projektet, som udbydes i omvendt licitation.

- Vi har længe været én samlet kommune, og nu får vi ét samlet rådhus, der gør det muligt at tage endnu et stort skridt i udviklingen af en effektiv og omsorgsfuld kommune med fokus på borgernes behov. Den udbudte rådhusløsning er samtidig en god forretning, da vi sparer på driften, samtidig med, at vi investerer i bæredygtige løsninger, der reducerer vores energiudgifter og værner om miljøet, siger borgmester Ole Bondo Christensen.

Han henviser til, at der i byggeprogrammet bliver stillet skrappe krav til arkitektur, bæredygtighed og tilgængelighed. Samtidig skal den samlede rådhusløsning sikre en sammenhængende sagsbehandling med fokus på en god borgebetjening og medarbejdernes trivsel.

Projektet omfatter renovering af den nuværende hovedbygning på cirka 2.200 kvadratmeter. Hertil kommer 1.000 kvadratmeter kælder, en tilbygning på cirka 3.000 kvadratmeter samt tilhørende udearealer.

De fem prækvalificerede teams skal aflevere deres projektforslag til en totalentreprise medio juli og i slutningen af september træffer Økonomiudvalget afgørelse om, hvem der vinder opgaven.

Funktionalitet og arkitektur vægtes ligeligt med 35 % i totalentreprisekonkurrencen, mens materialevalg og bæredygtighed vægter 30 %.

De fem teams
Adserballe & Knudsen A/S, JJW Arkitekter, Bogl, Henrik Larsen Rådgivende ingeniørfirma, Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører.

Daurehøj Erhvervsbyg A/S, Årstiderne Arkitekter P/S, Archinet K/S, Midtconsult P/S.

Juul & Nielsen, Rubow Arkitekter, Balslev Rådgivende ingeniører.

Anker Hansen & Co A/S, Nord Architect, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.

Elindco A/S, Arkitekt BBP Arkitekter, Ingeniør Hansen, Carlsen & Frølund.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078