23948sdkhjf

Nyt plejehjem for demensramte i Aalborg

Fremtidens Demensplejehjem med 72 boliger kommer til at ligge i Aalborg Øst.
Ældre-og Handicapudvalget har i dag den 22. april vedtaget byggeprogrammet for Fremtidens Demensplejehjem, der kommer til at ligge i Aalborg Øst og vil stå klar til indflytning i slutningen af 2017.

Demensplejehjemmet bygges på Tornhøjvej 6 og 8A i Aalborg Øst, og det kommer i alt til at rumme 72 boliger, hvoraf 66 opføres af en almen boligorganisation.

Seks boliger og 970 kvadratmeter servicearealer etableres af kommunen, hvor et daghjem indgår som et væsentligt element.

- Vi vil skabe et trygt og inkluderende miljø for svært demenssyge, deres familier og nære netværk. Et miljø, hvor trivsel hos den demensramte har højeste prioritet. Et miljø, der rimer på 'hjemlighed' og 'landsby', og som kan være en tryg og skærmende verden, siger rådmand Thomas Krarup.

Bygningen af demensplejehjemmet er tillige en del af udviklingen af Aalborg Øst, hvor flere store byggeprojekter i de kommende år kommer til at transformere bydelen. Aalborg Kommune har netop besluttet at søge EU-midler i det såkaldte Horizon-projekt, der støtter initiativer i større byområder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094