23948sdkhjf

Hansen & Nielsen overtager el-installatør

El-firmaet Krüger & Nielsen er blevet en del af el-firmaet.
Med overdragelsen af alle aktiviteterne til Hansen & Nielsen A/S føler den tidligere ejer af Krüger & Nielsen, Ebbe L. Nielsen, at han nu har bragt sin virksomhed fornuftigt videre, og den tidligere ejer vil i en periode fortsat være en del af aktiviteterne.

Ebbe L. Nielsen og to ansatte følger med over i virksomheden. Der er i alt cirka 25 ansatte i installatørvirksomheden.

Hos Hansen & Nielsen er man meget glade for dette nye tiltag, idet virksomheden længe har ønsket at konsolidere aktiviteterne i el-firmaet – efter den afmatning der har været i bygge- og anlægsbranchen gennem de seneste seks-syv år.

- Vi har stor respekt omkring overtagelsen af en ansvarsfuld drevet el-virksomhed, hvor der igennem årene har været lagt stor vægt på god service og lokal forankring. Vi er kommet i Vordingborg og Lundby i mange år, men overtagelsen gør vores tilstedeværelse mere markant, siger Ulrik Nielsen fra Hansen & Nielsen.

Den nye ejer ønsker ikke at lave ret meget om i de nye aktiviteter. Det vil blandt andet stadig være de samme telefonnumre i brug hos Krüger & Nielsen. Rent fysisk flytter Krüger & Nielsen dog ind hos Hansen & Nielsen i Næstved, men el-firmaet bevarer sit navn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093