23948sdkhjf

Entreprenørfirmaet Ollerup ombygger fynsk vejkryds

Der bliver anlagt et nyt venstresvingsspor på Fåborgvej i tilknytning til kommunevejen Lervangsvej.
Ombygningen af krydset sker som følge af et nyt biogasanlæg, som NGF Nature Energi opfører i området øst for Fåborgvej. Efter ombygningen vil krydset bedre og mere sikkert kunne håndtere den øgede trafikmængde, som biogasanlægget medfører. Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.​

Arbejdet skal efter planen udføres i perioden slutningen april til 3. juli 2015 af entreprenørfirmaet Ollerup og er delt op i to faser.

Som en del af ombygningen ændres tilslutningen af Lervangsvej til Fåborgvej også, så den vil fremstå mere tidsvarende og tydeligt med en almindelig sidevejshelle.

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Vejdirektoratet og NGF Nature Energy. Projektleder Peter Sveistrup Kristensen fra Vejdirektoratet er tilfreds med samarbejdet og ser frem til at komme i gang med ombygningen.

- Under anlægsarbejdet vil der forekomme forstyrrelser for trafikken på strækningen, men Vejdirektoratet og entreprenøren vil forsøge at mindske forstyrrelserne mindst muligt, siger Peter Sveistrup Kristensen.

Anden fase varer fra uge 25 til primo juli. Ved arbejdet omkring ombygningen af tilslutningen til Lervangsvej vil der alene være hastighedsbegrænsning på Fåborgvej, men det vil være nødvendigt at lukke Lervangsvej ved Fåborgvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11