23948sdkhjf

Kartelsagen: N.A Nielsen & Søn betaler

Ballerup-virksomheden har accepteret sin bøde i sagen om det københavnske byggekartel.
Tømrerfirmaet N. A. Nielsen & Søn A/S, Ballerup, har accepteret en bøde på 300.000 kroner i den københavnske kartelsag. Det skriver dagbladet Licitationen.

Firmaet har været deltager i en såkaldt mestergris og har modtaget 20.000 kroner i vederlag for sin deltagelse.Det fremgår af bødeforelægget, som er offentliggjort på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Sagen daterer sig til foråret 2006, hvor N. A. Nielsen & Søn har aftalt priser og andre vilkår på tømrer- og snedkerarbejde med minimum en anden virksomhed. Det er sket i forbindelse med et udbud fra Freja Ejendomme på arbejde på en ejendom i Lyngby.

Ifølge bødeforelægget har N. A. Nielsen & Søn A/S modtaget 20.000 kroner fra licitationens vinder for sin ”deltagelse i aftalen eller den samordnede praksis”.

Tømrermester Jens Erik Nielsen bekræfter overfor dagbladet Licitationen, at virksomheden med accept af bøden erkender overtrædelse af konkurrenceloven. I øvrigt henviser han til direktør Kaare Nielsen. Han har imidlertid ingen kommentarer til hverken sagen eller den nu vedtagne bøde.

Dagbladet Licitationen skriver, at bøden er blevet reduceret fra 420.000 kroner til 300.000 kroner.


Se originalartikel: http://www.licitationen.dk/article/view/...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078