23948sdkhjf

International profil skal udvikle DAC

Mikkel Kragh skal gøre Dansk Arkitektur Center til byggeriets tværfaglige mødested.
Når Dansk Arkitektur Center (DAC) om få år åbner i Bryghusprojektet, er det med visionen om at skabe et nyt tværfagligt mødested for byggeriets aktører fra producenter, rådgivere og udførende til bygherrer og investorer.

Ansættelsen af Mikkel Kragh som programchef for Build-området er udtryk for, at DAC i de kommende år vil opruste markant i forhold til at etablere en stærk platform for formidling af viden og udvikling af innovationsprojekter.

Mikkel Kragh kommer til København efter 16 år i udlandet, senest som ’global architectural design lead’ i Dow Corning og før dette blandt andet Arup i London og Italien. Han er uddannet civilingeniør og ph.d. fra DTU.

- Med en international profil som Mikkel Kragh får vi en chef med dyb indsigt i internationale praktiske løsninger og udviklingstendenser. Og med Mikkels omfattende netværk kan han bidrage til at tiltrække viden fra hele verden til inspiration for byggeriets aktører og omvendt arbejde for at bringe danske virksomheder i spil i forhold til det internationale marked, siger adm. direktør i Dansk Arkitektur Center, Kent Martinussen.

Tværfaglighed er nøglen til vækst og innovation
Mikkel Kragh kommer som programchef blandt andet til at stå i spidsen for DAC’s innovationsprojekter samt udviklingen af DAC’s tværfaglige netværk for vækstlaget og byggeriets praktiserende. Samtidig bliver den vigtige opgave at bringe byggeriets aktører sammen på tværs i nye projekter og udvikle DAC til et tværfagligt mødested for byggeriet.

- Jeg har igennem hele min karriere arbejdet med innovation i feltet mellem producenter, rådgivere og de udførende, og min erfaring er, at der ligger et enormt potentiale for såvel økonomiske som kvalitetsmæssige gevinster i at optimere måder at arbejde sammen og innovere på tværs, siger Mikkel Kragh.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078