23948sdkhjf

Nu går reparationen af Aggersundbroen i gang

Arbejdet skal sikre holdbarheden af broens betondæk i de kommende årtier.
Vejdirektoratet går i starten af maj i gang med et større reparationsarbejde af brodækket på Aggersundbroen.

Den eksisterende belægning og fugtisolering på Aggersundbroen skal brydes op og udskiftes. Vejdirektoratet kender nu tidsrammen for renoveringen. Arbejdet går i gang den 4. maj og forventes afsluttet ultimo juni 2015.

Broen vil generelt være åben for trafik gennem hele arbejdsperioden, men der vil være forskellige gener undervejs for bilisterne på rute 29 ved Aggersund. Det drejer sig blandt andet om perioder med smallere vejbaner og nedsatte hastigheder.

Skulle være startet for et år siden
Renoveringen af Aggersundbroen skulle egentlig være foregået allerede sidste sommer, men Vejdirektoratet udsatte arbejdet efter ønske fra kommuner og landbrug i regionen, da man var bekymret for de konsekvenser, arbejdet ville få for trafikken over den centrale bro. Nu glæder Vejdirektoratet sig til at komme i gang og blive færdige.

- Renoveringen af broen er helt nødvendig, og vi forsøger naturligvis at gøre arbejder færdig så hurtigt som muligt. Vejdirektoratet beklager de gener arbejdet medfører for såvel trafikanter som naboer til broen, siger projektleder Christian Bugge Hansen.

Desuden vil der være kortvarige spærringer af broen om natten. Dette gælder for al trafik undtagen politi og ambulance. Disse natspærringer varsles separat ved skiltning. Fodgængere og cyklister kan passere broen i hele perioden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093